• Despre ROAD LOGISTICS

    Compania noastra este licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana in transportul intern si international de marfa.

TRANSPORTAM IN SIGURANTA,

ORICAND SI ORIUNDE PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Road Logistics redefineste conceptul de lucru in echipa care ofera solutii de logistica, formalitati vamale si consultanta.

Obiectul principal de activitate fiind organizarea la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii a transporturilor interne si internationale de marfuri cu profesionalism si promptitudine. La cererea clientilor nostri organizam si transporturi aeriene si maritime de marfuri in toata lumea.

Satisfacerea clientilor nostri este pe primul loc in planurile noastre de actiune. Personalul nostru calificat va fi in masura sa va ofere o solutie pentru orice problema legata de transport si logistica la cel mai inalt nivel, oferindu-va un serviciu complet.

Road Logistics ofera toate tipurile de transporturi de marfuri (agabaritic, de utilaje, ADR, containere, frigorific, confectii pe umerase, cisterne) atat in regim de camion complet, cat si grupaje de marfuri, transport rutier, maritim si aerian.

La Road Logistics fiecare client este tratat in parte cu aceeasi seriozitate si promptitudine, la un pret convenabil, pentru a organiza transportul in cele mai bune conditii, de la primirea comenzii pana la livrarea finala a marfurilor.

Se va pastra contactul telefonic direct cu soferii si vor fi urmariti prin gps.

Compania noastra este licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana in transportul intern si international de marfa.

Transportati cu Road Logistics!

Transportam in Siguranta

Toate tipurile de transporturi de marfuri: agabaritic, de utilaje, ADR, containere, frigorific, confectii pe umerase, cisterne..

Logistica si Depozitare

Road Logistics ofera solutii complete si moderne de logistica adaptate necesitatilor fiecarui client in parte

Formalitati Vamale

Ne ocupam atat de formalitatile vamale cat si de formalitatile administrative in contul clientilor, obtinerea autorizatiilor, etc.

Asigurarea Marfurilor

Camioanele sunt asigurate cu CMR in valoare de 20.000 – 150.000 euro, in functie de camion.

Monitorizare Transport

Toate camioanele sunt dotate cu GPS, astfel veti sti in fiecare moment unde se afla marfa dumneavoastra.

Preturi Competitive

Garantam cele mai mici preturi la orice transport marfa. Preturile sunt personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra

In transport international de marfa acoperim intreaga Uniune Europeana, tarile europene din afara UE si o parte din tarile asiatice.

Transportul international rutier acopera intreg teritoriul Europei si se efectueaza in regim de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs.

Pentru cantitatile mici de marfa, pe intreg teritoriul Romaniei, asiguram transportul acestora in regim de grupaj in orice localitate in regim „door to door”, cu plecare din Bucuresti si livrarea lor in maxim 48 de ore in functie de distanta, pe camionete sau sprintere de marfa.

Transport Rutier Marfuri

Transport Rutier Marfa

Road Logistics ofera toate tipurile de transporturi de marfuri, intern si international la preturi competitive

Expeditii Aeriene, Maritime, Feroviare

Expeditii

Road Logistics ofera solutii avantajoase de transport aerian, maritim si feroviar de marfuri pe intreg globul.

Logistica

Logistica

Road Logistics ofera solutii complete de logistica adaptate la necesitatile fiecarui client in parte

12+

Ani Experienta

100%

Clienti Multumiti

800+

Companii

99.9%

Siguranta Transport

Prin colaboratorii pe care ii avem ne putem permite sa va oferim cele mai bune solutii la cele mai competitive preturi pentru marfa dumneavoasta.

Suntem deschisi la colaborare atat cu casele de speditii interne si internationale cat si cu transportatorii interni si internationali in scopul satisfacerii exigentelor clientilor nostri.

Calitatea transportului, asigurarea marfii si a transportului, monitorizarea permanenta a transportului fac ca benificiarul marfii sa stie in orice moment unde este marfa, cand ii va ajunge la destinatie.

Acoperim intreaga tara cu transport intern de marfa : autoutilitare 1.5 to cu livrare rapida, camionete 7.5 to, camioane prelata 24 to, duba, trailer pentru transporturi agabaritice, dube cu stendere pentru confectii.

Transportul rutier este serviciul cel mai comun de transport marfa pe care il oferim clientilor nostri pentru transportul international si intern de marfuri generale care nu necesita conditii speciale de transport.

Marfurile generale sunt categoria de marfuri care nu este clasificata pentru conditii speciale de transport – si nu este supusa unor reglementari speciale privind transportul de marfa.

Marfurile generale pot fi transportate in mijloace standard de transport – camioane cu semiremorca prelata sau duba, autocamioane, camionete, autocisterne etc.

Transportul va este oferit ca un serviciu fie ca transport complet fie ca transport la grupaj.

Road Logistics ofera clientilor sai servicii complete de transport grupaj cargo, astfel incat sa poata satisface toate cerintele de transport.

TRANSPORTAM IN SIGURANTA, ORICAND SI ORIUNDE PENTRU DUMNEAVOASTRA!